maart 19, 2019

Sign Up

Via de onderstaande links kan je je inschrijven voor de verschillende categorie├źn van het NSKG. Het is toegestaan om je voor meerdere categorie├źn in te schrijven.

Kosten voor deelname bedragen 10,- euro indien je een opleiding volgt die is aangesloten bij de SSN. Voor deelnemers wiens opleiding niet is aangesloten bij de SSN bedraagt dit 13,-. Door je stad en opleiding hieronder in te vullen word je automatisch doorgelinkt naar de inschrijvingspagina met de juiste kosten.

Inschrijving voor de teamchallange is gratis voor deelnemers van een van een van de andere onderdelen, dit kan je aangeven tijdens de inschrijfprocedure voor het andere onderdeel. Een team voor de teamchallenge bestaat uit 4 deelnemers, je andere teamleden kun je aangeven tijdens de inschrijfprocedure. Indien je alleen aan de teamchallenge meedoet bedraagt het inschrijfgeld 5,- euro.

In het geval, waar wij niet vanuit gaan, dat de wedstrijd niet door gaat vanwege het wegblijven van de golven wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Kies hier je stad en eventueel je school: