januari 9, 2019

Events

Naast een prachtige wedstrijd zullen er op het strand ook verschillende clinics en workshops plaatsvinden.

Zo staat er een super vette acroyoga workshop van Barbara Schuiling voor jullie klaar! Acroyoga combineert yoga met acrobatiek en healing arts (massage). Het is een prachtige, speelse vorm van yoga die naast lichaamsbewustzijn, kracht, balans en souplesse ook sociale elementen meeneemt als communicatie, vertrouwen, samenwerking. Je kunt gratis meedoen aan de workshop, schijf je snel in via side-events@nskg.nl!

Surfrider foundation organiseert een fantastische beach cleanup tijdens het NSKG! Surfrider Foundation is een internationale organisatie die streeft naar verandering met als doel de oceaan, de kustlijn, de golven te verdedigen en te beschermen. Check hun website onder deze link om veel meer informatie te vinden over hoe zij dit allemaal doen.

Voor beginnende golfsurfers zijn er ook golfsurflessen die uitgaan van de surfschool The Shore. Tijdens het NSKG kan je bij The Shore een lesje nemen met dikke studenten korting. Surfles voor maar €15! Stuur een mailtje naar side-events@nskg.nl om je in te schrijven.